Dostava in vračila

Pošiljamo z Pošto Slovenije, kamorkoli po Sloveniji, strošek poštnine pa znaša 2€ pri plačilu s paypalom ali kreditno kartico ter 3€ pri plačilu po povzetju. Poštnina za naročila več kot 50€ je BREZPLAČNA.

Garancija zadovoljstva
Če z našim izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, ga lahko pošljete nazaj in vam povrnemo celotno kupnino.

Vračila
Pravico imate, da nam v roku 30 dni od prejetja blaga pošljite artikel nazaj, ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Izdelke Kupec vrne v 14 dneh od sporočila o odstopu brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora Kupec pisno obvestiti Prodajalca na info@medyko.com. Vrnjen izdelek mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in z vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Obvezna priloga vračilu so podatki Kupca (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, številka naročila in številka transakcijskega računa za nakazilo vračila). Kupnino vam Prodajalec povrne najkasneje v 14 dneh po prejemu vrnjenega blaga. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije Kupec. Prodajalec pošiljk z odkupnino ne sprejema.

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom, se upošteva v roku 7 dni od prevzema pošiljke. Poznejših reklamacij prodajalec ne upošteva. Če so na izdelku že ob prevzemu opazni znaki poškodb, lahko kupec pošiljko zavrne, od poštnega uslužbenca pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki.
crossmenu