Pogosta Vprašanja

Če imaš vprašanja, naj ti pomagamo!
Vprašanja o Beautymins
Kaj Beautymins naredijo?
Beautymins gumi medvedki zadostijo dnevnim potrebam po biotinu, vitaminu D3, cinku in ostalih vitaminih ter mineralih, potrebnih za čvrste nohte, močne lase in zdravo kožo. Tako izboljšajo njihov videz in zdravje.
Kako Beautymins delujejo?
Z bogato vsebnostjo najboljših vitaminov nahranijo telo od znotraj in preprečijo pomanjkanje hranil, ki bi sicer vodilo do izpadanja las, krhkih nohtov in puste kože. Aktivne učinkovine v Beautymins izboljšajo infrastrukturo keratina ter oskrbo lasnih foliklov s hranili in kisikom in tako pospešijo rast las in nohtov, jih okrepijo ter poskrbijo za zdravo kožo.
Kdaj lahko pričakujem rezultate?
Za najboljše rezultate priporočamo jemanje vsaj 2 meseca. Saj veš kako pravijo, počasi se daleč pride. A že po 2-3 tednih jemanja so opazni rezultati na nohtih (manj lomljenja in plastenja), po 4-6 tednih novi mladi laski, po 2 mesecih razlika v dolžini las, po 6 mesecih pa se lasje okrepijo, manj lomijo ter postanejo gostejši.
Ali so kakšni stranski učinki?
Ob upoštevanju priporočene dnevne količine te stranski učinki ne rabijo skrbeti. Prekomerno uživanje pa ima lahko odvajalni učinek.
Bo suplement poleg rasti las spodbudil tudi rast drugih dlak po telesu?
Brez skrbi - nobena od uporabnic po jemanju Beautymins vitaminov ni poročala o povečani rasti drugih dlak po telesu. Vsa supermoč Beautyminsov se usmeri v lase in nohte!
Koliko medvedkov naj pojem?
Le enega na dan! Čeprav imajo okus po bonbonih jih torej ne smeš jesti kot pravih bonbonov. Bodo pa zato zdržali dlje. Za najboljše rezultate svetujemo jemanje vsaj 2 meseca.
Lahko Beautymins dopolnilo jemljem med nosečnostjo in med dojenjem?
Glede uživanja Medyko medvedkov med nosečnostjo in dojenjem - vse sestavine so varne za uživanje, predlagamo samo, da se predhodno posvetujete s svojim zdravnikom glede doziranja, npr. da vzamete enega vsake 2 dni namesto vsak dan, saj vsebuje precej biotina.
Lahko jemljem Beautymins, če jemljem kakšna zdravila na recept?
V tem primeru se pred jemanjem nujno posvetuj s svojim zdravnikom ali farmacevtom in sledi njunim priporočilom.
Kaj se bo zgodilo, če neham jemati Beautymins?
Beautymins nahranijo tvoje telo od znotraj in poskrbijo, da ti ne primanjkuje nobenega izmed glavnih hranil, pomembnih za rast zdravih las. Če prenehaš z uživanjem, lahko zopet pride do pomanjkanja in stanje se bo počasi vrnilo na enako kot pred jemanjem vitaminov.
So Beautymins primerni tudi za moške?
Seveda! Tudi moški si zaslužijo goste, močne lase in vitaminska bomba Beautyminsov bo poskrbela prav za to.
Ups, pozabila sem vzeti Beautymins medvedka. Bo še vedno deloval?
Kako lahko pozabiš vzeti Beautymins, ko so pa tako dobrega okusa!? … A brez skrbi, vse bu kul, le vzemi ga čimprej :)
Kako/kje naj hranim svoje Beautymins vitamine?
Beautymins shranjuj na suhem in hladnem prostoru - pod 21°C
Vprašanja o sestavinah
Kaj je biotin?
Esencialni vitamin iz skupine B vitaminov, poznan tudi pod imenom vitamin B7 ali vitamin H, ki poskrbi za zdrave lase, nohte in kožo. Spodbuja rast las in nohtov ter poveča gostoto las. Je vodotopen vitamin, zato ga telo ne shranjuje in ga moramo dodajati s prehrano.
Kaj je vitamin D3?
Kot pravi njegov vzdevek, "sončni vitamin", je to vitamin, ki ga dobimo s soncem. Ohranja zdravje kože, spodbuja rast celic in pomaga pri ustvarjanju novih lasnih mešičkov.
Kaj je cink?
Cink je odgovor na skoraj vse tvoje težave. Izguba las? Cink. Šibki nohti? Cink. Akne in zamašene pore? Cink. Cink ima antioksidativne in protibakterijske lastnosti ter uravnava rast las, krepi nohte in čisti kožo.
Ali so Beautymins veganski?
Beautymins so primerni za vegane, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.
Ali Beautymins vsebujejo sladkor / gluten / laktozo / oreščke / sojo / želatino / GSO?
Beautymins so popolnoma brez sladkorja, glutena, laktoze, brez oreščkov, brez soje, brez želatine in brez gensko spremenjenih organizmov
Ali Beautymins vsebujejo kakšne umetne ojačevalce okusov?
Ah kje… Jih ne rabijo, ker so že brez tega res okusni!
Kakšnega okusa so Beautymins medvedki?
Božanskega okusa po sveži, sočni malini, da se komaj zadržiš, da ne poješ naenkrat cele škatlice.
Kje so Beautymins izdelani?
Beautymins lepotni vitamini so izdelani v Nemčiji.
crossmenu