Beautymins logo, roza barve

Dobra novica! 
Beautymins se dobro ujemajo s tvojim tipom las! Tvojim lasem bomo pomagali do hitrejše rasti!

83% uporabnic z enakimi odgovori je že v prvih nekaj tednih uporabe opazilo močnejše lase in hitrejšo rast!
PREIZKUSI BEAUTYMINS
"Še nikoli nisem bila tako samozavestna glede svojih las!"

"Sprva sem bila skeptična, ampak po tem ko sem preizkusila Beautymins, sem izjemno zadovoljna! Moji lasje rastejo veliko hitreje in so čutiti bolj močni in gostejši kot kdaj koli prej. Nikoli do zdaj še nisem bila tako samozavestna glede svojih las! ❤️🐻"
Marina, 31
⭐⭐⭐⭐⭐

Tvoji rezultati:

PREIZKUSI BEAUTYMINS

91% uporabnic poroča o vidnih spremembah v prvih 60 dneh uporabe Beautymins

do 39% manj izpadanja
Kombinacija vitaminov in mineralov v izdelku Beautymins lahko zmanjša izpadanje las za 39 %.
Spodbuja rast novih las
18 znanstvenih študij je pokazalo, da biotin, ena od ključnih sestavin Beautymins, izboljšuje rast las.
Polni, močni in gostejši lasje
Sestavine v izdelku Beautymins za 22 % povečajo volumen las in za 29 % izboljšajo njihov sijaj.
PREIZKUSI BEAUTYMINS
Videno v
Banner z napisom Cosmopolitan Gloss Grazia Story

"Moja 3-mesečna izkušnja z Beautymins Hair Gummy vitamini"

Preberi kako je Majda preobrazila svoje lase:

Tri mesece nazaj so bili moji lasje stalni vir frustracij. Bili so tanki, brez življenja in vsakič, ko sem si naredila prečko, je ven “posijalo” moje lasišče, kar me je vedno potrlo. Poskusila sem različne rešitve, od dragih tretmajev do DIY mask, vendar nič ni pomagalo. Tudi moji nohti so bili krhki in šibki, lomili so se ob najmanjšem pritisku. Iskreno, bila sem na koncu z živci, dokler nisem spremenila vsega tega z Beautymins Hair Gummy vitamini.

Prijateljica mi je priporočila Beautymins, navdušena je bila nad opazno rastjo las in manjšim izpadanjem. Iskreno, bila sem skeptična. Prej sem že poskusila različne prehranske dodatke, vendar z malo ali nič rezultati. Pa vendar pa me je njena živahna, polnejša pričeska spodbudila k upanju. Poleg tega me je enostavnost uporabe gumi vitaminov in 60-dnevna garancija za vračilo denarja spodbudila, da sem jih končno preizkusila.

Od prvega dne sem oboževala te ljubke gumi medvedke. Bili so ne le enostavni za jemanje, ampak tudi slastni - polni okusne maline. Dejstvo, da so bili veganski, brez sladkorja, brez glutena in brez želatine, je bila velika prednost. Delovalo je kot majhna, okusna poslastica, ki obljublja velike rezultate.

Prvi tedni so minili in opazila sem, da so moji nohti močnejši. Bili so manj nagnjeni k lomljenju in celo bolj zdravega sijaja. Moji lasje pa so ostali enaki. V meni so se porajali dvomi, vendar sem se spomnila, da so pri Beautymins priporočali vsaj 60 dni uporabe za opazne rezultate.
Do konca drugega meseca se je res začela preobrazba. Začela sem opažati nove laske, ki so poganjali ob lasišču. Tudi moj frizer je opazil vidno spremembo v kakovosti mojih las - bili so močnejši, debelejši in polni življenja. To je bil prvič po letih, da so se moji lasje zares počutili zdravi, ne le začasno popravljeni.

Zdaj, tri mesece kasneje, lahko z zaupanjem rečem, da so Beautymins Hair Gummy vitamini prava rešitev zame. Moji lasje rastejo hitreje, so močnejši, in imajo definitivno večji volumen. Moje lasišče je manj vidno, in moji lasje se ne lomijo tako lahko, kot so se prej. Gumi vitamini so rešili moje težave z lasmi in celo izboljšali zdravje mojih nohtov.

Z več kot 10.000 zadovoljnimi uporabncami sem navdušena, da lahko dodam svoje ime na seznam zadovoljnih strank. Beautymins izpolnjuje svoje obljube - zagotavlja visoko učinkovito formulo za rast las, ki dejansko deluje. En gumi na dan me je pripeljal bližje lasem, o katerih sem vedno sanjala.

Razumem negotovost in strahove pred preizkušanjem novega izdelka. Toda z Beautymins sem se naučila, da nekateri skoki v neznano lahko privedejo do neverjetnih rezultatov. Hvaležna sem za ta izdelek in ga bom še naprej uporabljala kot del svoje dnevne rutine. Kdorkoli, ki se sooča s težavami z lasmi, dajte Beautymins vitaminom priložnost. Morda boste ravno vi napisali naslednjo pozitivno oceno.
PREIZKUSI BEAUTYMINS

Zakaj ti lasje izpadajo in rastejo tako počasi?

01 | Stres

02 | Hranila

03 | Napačna nega

Kronični stres upočasnjuje rast las in povzroča dodatno izpadanje

Ko se znajdete pod velikim stresom, se vaše telo osredotoči samo na to, da ohrani vaše življenje. Na žalost pa rast las ni na seznamu prioritet.

Če ste pod kroničnim stresom, lahko to vpliva tudi na rast vaših las, saj se lasni mešički ne bodo dobro oskrbovali in lasje bodo lahko izpadali.

Vendar pa obstajajo načini, kako lahko pomagate svojemu telesu, da se sprosti, na primer z jogo, meditacijo ali preprostim sprehodom. Ko se boste bolje počutili, bodo tudi vaši lasje bolj zdravi in gosti.

Za močne in zdrave lase moraš poskrbeti tudi od znotraj

Skrb za močne, zdrave lase se začne od znotraj. Tvoji lasje potrebujejo vrsto vitaminov in mineralov za optimalno rast.

Biotin, cink, folna kislina in ostale sestavine, ki jih najdeš v vitaminih za lase Beautymins lahko pomagajo nahraniti lasne mešičke in spodbujajo rast. Poleg tega z zadostno količino vode poskrbiš za primerno hidracijo lasišča, z omejitvijo uživanja predelane in sladke hrane pa zmanjšaš vnetne dejavnike, ki lahko pripomorejo k poškodbam lasnih mešičkov.

Če za svoje lase skrbiš od znotraj pripomoreš k zdravi rasti las in dosežeš močnejše, bolj živahne lase.

Agresivni tretmaji za lase lahko povzročijo izpadanje las in zaustavijo rast

Pogosti posegi za lase, kot so barvanje, beljenje, toplotno oblikovanje in keratin, lahko negativno vplivajo na rast las in povzročijo dodatno izpadanje las.

Ti postopki lahko oslabijo lasne mešičke, zaradi česar lasje postanejo suhi, krhki in nagnjeni k lomljenju.

Poleg tega lahko nekatere ostre kemikalije, ki se uporabljajo pri teh postopkih, poškodujejo lasišče in povzročijo vnetje, kar vodi v miniaturizacijo lasnih mešičkov in morebitno izpadanje las.

Kako delujejo Beautymins?

1 KORAK
Beautymins ohranja lase na glavi, poskrbi za manj izpadanja las
"En gumijast medvedek na dan je vse, kar potrebuješ za sanjske lase... in da lasje celo ostanejo na glavi! Nič več las na vzglavniku in v odtoku od banje."
Znanstvene študije
"V vseh primerih se je po prejemu biotina pokazalo klinično izboljšanje."
Več: https://www.karger.com/Article/Abstract/462981
Ženska roka iz Beautymins škatlice jemlje Beautymins medvedka
2 KORAK
Beautymins poskrbi za močne in goste lase
Začni uživati v gostih in polnih laseh na najlažji možni način. Formula Beautymins neguje tvoje lase z vitamini in drugimi dobrotami, po katerih močno hrepenijo, tako da se lahko osredotočiš na pomembnejše stvari v tvoje življenju.
Znanstvene študije
"Našli smo 18 prijavljenih primerov uporabe biotina za spremembe las in nohtov. V vseh primerih so imeli bolniki, ki so prejemali dodatek biotina, osnovno patologijo za slabo rast las ali nohtov. V vseh primerih so se po prejemanju biotina pokazali dokazi o kliničnem izboljšanju."
Več: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5582478/
Spodaj ženska roka, ki vrže v zrak Beautymins škatlico
3 KORAK
Močni in trpežni nohti, ki se ne zlomijo
Beautymins delujejo dvojno, tudi tvoji nohti so deležni pomlajevalne izkušnje. Biotin, vitamin D3, cink in folna kislina poskrbijo za tvoje nohte. Beautymins dostavijo vse te dobrote neposredno vanje!
Znanstvene študije
"Študija je pokazala 25-odstotno povečanje debeline nohtne plošče pri bolnikih s krhkimi nohti, ki so prejemali dodatek biotina."
Več: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2648686/

Beautymins proti ostalim

Beautymins proti drugim vitaminom

Razlike so OČITNE

Te uporabnice so bile navdušene nad svojimi rezultati!
PREIZKUSI BEAUTYMINS
60 dnevna - 100% garancija zadovoljstva

Odkrij skrivnost za mladostne, polne, sijoče lase in sproži hitro rast novih las z Beautymins

Za močne lase in hitro rast tudi tvoje telo potrebuje prave vitamine in minerale - ali ni čas, da enostavno poskrbiš za svoje lase z gumi vitamini Beautymins? 

Ne glede na to, ali želiš izboljšati moč in zdravje svojih las, ustaviti izpadanje ali poskrbeti za še hitrejšo ras, so Beautymins jasna izbira. 

Z 1 gumi medvedkom v nekaj sekundah poskrbiš prihodnost tvojih las!
VEGANSKI
BREZ SLADKORJA
BREZ GLUTENA
BREZ ŽELATINE
ZGRABI SVOJ KOMPLET VITAMINOV BEAUTYMINS ŠE DANES
PREIZKUSI BEAUTYMINS

Izberi svoj paket medvedkov za lase in prihrani ob naročilu Beautymins

Naroči 1 stekleničko

27,90 € / izdelek

60 medvedkov 

Ni na zalogi

POPULARNO

Naroči 2, Dobiš 20% Popusta!

Akcija!

27,90 € / izdelek

22,45 € / izdelek

Skupaj: 44,90 €

PRIHRANI 10,90 € 

120 medvedkov

Ni na zalogi

AKCIJSKI PAKET

4x Beautymins

-40%

+ BREZPLAČNA POŠTNINA

Akcija!

27,90 € / izdelek

16,75 € / izdelek

Skupaj: 67,00 €

PRIHRANI 44,60 €

240 medvedkov

Ni na zalogi

Izberi svoj paket medvedkov za lase in prihrani ob naročilu Beautymins

NAJBOLJŠA CENA

-40%

AKCIJA 
4x Beautymins

Skupaj:
67,00 € 111,60 €

samo 16,75 € / kos

+ BREPLAČNA POŠTNINA

PRIHRANI 44,60 € 

Ni na zalogi

240 medvedkov
POPULARNO

Naroči 2, Dobiš 20% Popusta!

Skupaj:
44,90 € 55,80 €

22,45 € / kos

PRIHRANI 10,90 € 

Ni na zalogi

120 medvedkov

Naroči 1 Beautymins

27,90 € / kos

Ni na zalogi

60 medvedkov 
  • 6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno
  • 6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno
  • 6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno6 slik žensk ki držijo Beautymins/Skinbiotics, razporejenih vodoravno

12 vitaminov in mineralov za močne, goste in zdrave lase

1
BIOTIN
Spodbuja rast las, zgosti lase, okrepi lasne mešičke in izboljša proizvodnjo keratina.
2
VITAMIN D3
"Sončni vitamin" spodbuja rast novih celic in pomaga ustvarjati nove lasne folikle.
3
CINK
Cink spodbuja rast las, krepi nohte in čisti kožo.
4
FOLNA KISLINA
Spodbuja rast las, preprečuje prezgodnje sivenje in povečuje volumen las.
5
+ 7 DRUGIH VITAMINOV IN MINERALOV
Vitamini A, B2, B6, B12, C E, jod in cholin zagotavljajo zdrave, močne in sijoče lase.
ODPRI ETIKETO S SESTAVINAMI
Ustavi izpadanje las
Spodbuja rast las
Bolj polni in gostejši lasje
PREIZKUSI BEAUTYMINS
60 dnevna - 100% garancija zadovoljstva

Zakaj te bodo BEAUTYMINS navdušili?

Izgled tvojih las ni odvisen le od genetike in lasne kozmetike - skoraj najpomembnejša je prehrana! Zato smo pri Medyko razvili lepotne vitamine, ki za lepoto poskrbijo od znotraj.

Z močnimi aktivnimi sestavinami, ki dokazano izboljšajo gostoto las ter pripomorejo k močnejšim in daljšim lasem in nohtom. Smo omenili, da imajo medvedki tudi super okus?

BEAUTYMINS SESTAVINE

BIOTIN
Če iščeš vitamin, ki je ključnega pomena za zdravje las, je to Biotin. Ta vitamin B-kompleksa spodbuja zdravo rast celic, goste lase, spodbuja rast novih las in krepi lasne mešičke. Ena od najboljših prednosti biotina je njegova sposobnost izboljšanja proizvodnje telesnega keratina - beljakovine, ki sestavlja tvoje lase, kožo in nohte.

VITAMIN D3
Kot pove njegov vzdevek "sončni vitamin" je to vitamin, ki ga dobimo iz izpostavljenosti soncu. Ohranja zdravo kožo, spodbuja rast celic in pomaga ustvarjati nove lasne mešičke. Njegovo pomanjkanje je povezano z izpadanjem las.

CINK
Cink je odgovor na skoraj vse naše težave. Izpadanje las? Cink. Šibki nohti? Cink. Akne in zamašene pore? Cink. Cink s svojimi antioksidativnimi in antibakterijskimi lastnostmi ne uravnava le rasti las, temveč pomaga tudi pri krepitvi nohtov in čiščenju kože.

FOLNA KISLINA
Se sprašuješ, kako folna kislina pomaga pri rasti las in povečuje njihov volumen? To počne tako, da ohranja zdrave rdeče krvničke - s tem poskrbi za hranjenje lasnih mešičkov in jim omogoča, da zrastejo goste, zdrave, močne in sijoče lase, ki si jih želiš!

VITAMIN B12
Ta awesome vitamin pospešuje rast las, saj omogoča oskrbo lasnih pramenov s kisimom - odlična sestavina za spodbujanje naravne rasti zdravih las!

VITAMIN E
Antioksidant, ki preprečuje oksidativni stres in pospešuje rast las.

VITAMIN A
Vitamin A je pomemben vitamin, ki je potreben za rast vseh celic, vključno z lasmi, kožo in nohti. Prav tako ima pomembno vlogo pri vlaženju lasišča in ohranjanju zdravih las.

VITAMIN B6
Ta vitamin sodeluje pri presnovi beljakovin za lase, kožo in nohte. Spodbuja rast in obnavljanje las.

KAKO UŽIVAM BEAUTYMINS?

Vzemi 1 medvedek dnevno, stekleničko hrani na hladnem, suhem mestu, idealno nekje, kjer jo boš vsak dan videla - da te spomni, da redno jemlješ Beautymins!

Uživaj vsaj 60 dni za najboljše rezultate - Nekatere rezultate boš videla že prej, še posebej opazni so močnejši nohti in rast novih baby laskov.

POŠTNINA IN DOSTAVA

Prejmi BREZPLAČNO POŠTNINO za vse pakete 4X kapsul BEAUTYMINS!
Vsa naročila odpošljemo v roku enega delovnega dneva iz našega skladišča v Sloveniji.
Do tvojih vrat pa prispejo kakšen dan kasneje!
Takoj ko bomo zapakirali tvoje naročilo, boš po e-pošti prejela številko za sledenje.
Za vse druge informacije nam prosim piši na info@medyko.si

60-DNEVNA GARANCIJA VRAČILA DENARJA

Denar ti vrnemo, tudi če pošljete nazaj prazno škatlico!
Naroči zdaj brez tveganja! Če iz kakršnega koli razloga meniš, da Beautymins ni zate, ti nudimo 60-dnevno garancijo z vračilom denarja.
Poskusi Beautymins za 60 dni 100% brez tveganja
Vprašanja o Beautymins
Kaj Beautymins naredijo?
Beautymins gumi medvedki zadostijo dnevnim potrebam po biotinu, vitaminu D3, cinku in ostalih vitaminih ter mineralih, potrebnih za čvrste nohte, močne lase in zdravo kožo. Tako izboljšajo njihov videz in zdravje.
Kako Beautymins delujejo?
Z bogato vsebnostjo najboljših vitaminov nahranijo telo od znotraj in preprečijo pomanjkanje hranil, ki bi sicer vodilo do izpadanja las, krhkih nohtov in puste kože. Aktivne učinkovine v Beautymins izboljšajo infrastrukturo keratina ter oskrbo lasnih foliklov s hranili in kisikom in tako pospešijo rast las in nohtov, jih okrepijo ter poskrbijo za zdravo kožo.
Kdaj lahko pričakujem rezultate?
Za najboljše rezultate priporočamo jemanje vsaj 2 meseca. Saj veš kako pravijo, počasi se daleč pride. A že po 2-3 tednih jemanja so opazni rezultati na nohtih (manj lomljenja in plastenja), po 4-6 tednih novi mladi laski, po 2 mesecih razlika v dolžini las, po 6 mesecih pa se lasje okrepijo, manj lomijo ter postanejo gostejši.
Ali so kakšni stranski učinki?
Ob upoštevanju priporočene dnevne količine te stranski učinki ne rabijo skrbeti. Prekomerno uživanje pa ima lahko odvajalni učinek.
Bo suplement poleg rasti las spodbudil tudi rast drugih dlak po telesu?
Brez skrbi - nobena od uporabnic po jemanju Beautymins vitaminov ni poročala o povečani rasti drugih dlak po telesu. Vsa supermoč Beautyminsov se usmeri v lase in nohte!
Koliko medvedkov naj pojem?
Dovolj je že 1 medvedek na dan! Čeprav imajo okus po bonbonih jih torej ne smeš jesti kot pravih bonbonov. Bodo pa zato zdržali dlje. Za najboljše rezultate svetujemo jemanje vsaj 2 meseca.
Lahko Beautymins dopolnilo jemljem med nosečnostjo in med dojenjem?
Glede uživanja Medyko medvedkov med nosečnostjo in dojenjem - vse sestavine so varne za uživanje, predlagamo samo, da se predhodno posvetujete s svojim zdravnikom glede doziranja, npr. da vzamete samo enega na dan namesto dva, saj vsebujejo precej biotina.
Lahko jemljem Beautymins, če jemljem kakšna zdravila na recept?
V tem primeru se pred jemanjem nujno posvetuj s svojim zdravnikom ali farmacevtom in sledi njunim priporočilom.
Kaj se bo zgodilo, če neham jemati Beautymins?
Beautymins nahranijo tvoje telo od znotraj in poskrbijo, da ti ne primanjkuje nobenega izmed glavnih hranil, pomembnih za rast zdravih las. Če prenehaš z uživanjem, lahko zopet pride do pomanjkanja in stanje se bo počasi vrnilo na enako kot pred jemanjem vitaminov.
So Beautymins primerni tudi za moške?
Seveda! Tudi moški si zaslužijo goste, močne lase in vitaminska bomba Beautyminsov bo poskrbela prav za to.
Ups, pozabila sem vzeti Beautymins medvedka. Bo še vedno deloval?
Kako lahko pozabiš vzeti Beautymins, ko so pa tako dobrega okusa!? … A brez skrbi, vse bu kul, le vzemi ga čimprej :)
Kako/kje naj hranim svoje Beautymins vitamine?
Beautymins shranjuj na suhem in hladnem prostoru - pod 21°C
crossmenuarrow-right