PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE

REZULTATI

Kako Beautymins delujejo?
Izpadanje las se sliši nedolžno. A ko tanki in redki lasje negativno vplivajo na samozavest, samopodobo in zadovoljstvo samim s sabo, ima lahko to velik vpliv na počutje in življenje.

Zato smo pri Medyko vneto iskali nekaj, kar bi kljub vsakodnevnemu stresu in hitremu tempu življenja zmanjšalo izpadanje in pospešilo rast zdravih in gostih las.

In po letu dni dela in sodelovanja s strokovnjaki lahko končno rečemo, da nam je uspelo.

Iz študij smo ugotovili, da na zdravje las bolj kot genetika in nega vpliva prehrana. Zato smo preučili, katera hranila so najpomembnejša za tvorbo zdravih, gostih in močnih las... In vse najpomembnejše aktivne učinkovine združili v prehransko dopolnilo v obliki okusnih naravnih gumi medvedkov!

Kdaj opaziš rezultate?

2-3 tedni - opazni rezultati na nohtih - manj lomljenja in plastenja nohtov
4-6 tednov - Novi baby lasje, nova rast
2 meseca - Lasje rastejo hitreje kot prej, manj izpadanja las
6 mesecev - Močnejši, gostejši lasje, opazna dodatna rast las

Kaj pravijo naše uporabnice:

Maja
Te medvedki so TOP! Božanski okus, the best sestavine in najboljši del - zares delujejo! Lasje so mi več let izpadali kot nori - ob česanju, tuširanju, bili so na oblekah, povštru, v odtoku… povsod. Bili so tako redki, da se je med njimi začelo videvati moje lasišče… V glavnem, bilo je grozno. Preizkusila sem vse možne šampone, naročila razne vitamine, si masirala lasišče, nisem nosila čopov… Brez efekta. Potem mi je kolegica priporočila te medvedke. Punce, po enem mesecu jemanja so se mi vsuli mladi laski in po treh mesecih jemanja lahko rečem, da je razlika v gostoti las res opazna! Nakup, vreden vsakega centa.
Rebeka
HVALA vam, tole me je rešilo grozne frizure, ko me je frizerka postrigla še enkrat krajše, kot sem želela. Preiskala sem cel google, da sem našla vitamine, ki 1) delujejo hitro, 2) so zares naravni in 3) dobrega okusa! Naštudirala sem, katere sestavine pomagajo pri hitrejši rasti las in Beautymins imajo vse, ki jih priporočajo zdravniki po svetu. Pa še veganski so in brez sladkorja. Win - win!
Špela
Jaz jih zdajle redno jemljem in prisežem, da mi je zadnjič frizerka rekla, da mi lasje skoraj ne izpadajo več, da jih ni nič ostalo na krtači in da so kljub svetlenju močni in se ne trgajo! Ko so mokri, niso več “čigumasti” ampak lepo prožni in krepki. Sem ji povedala, da so krivi vaši medvedki <3
crossmenu