PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE

SESTAVINE, ZARADI KATERIH BEAUTYMINS TAKO DOBRO DELUJEJO

Izpadanje las se sliši nedolžno. A ko tanki in redki lasje negativno vplivajo na samozavest, samopodobo in zadovoljstvo samim s sabo, ima lahko to velik vpliv na počutje in življenje.

Zato smo pri Medyko vneto iskali nekaj, kar bi kljub vsakodnevnemu stresu in hitremu tempu življenja zmanjšalo izpadanje in pospešilo rast zdravih in gostih las.
In po letu dni dela in sodelovanja s strokovnjaki lahko končno rečemo, da nam je uspelo.

Iz študij smo ugotovili, da na zdravje las bolj kot genetika in nega vpliva prehrana. Zato smo preučili, katera hranila so najpomembnejša za tvorbo zdravih, gostih in močnih las... In vse najpomembnejše aktivne učinkovine združili v prehransko dopolnilo v obliki okusnih naravnih gumi medvedkov!

BIOTIN

Če iščeš vitamin, ki je ključnega pomena za zdravje las, je to Biotin. Ta vitamin B-kompleksa spodbuja zdravo rast celic, goste lase, spodbuja rast novih las in krepi lasne mešičke. Ena od najboljših prednosti biotina je njegova sposobnost izboljšanja proizvodnje telesnega keratina - beljakovine, ki sestavlja tvoje lase, kožo in nohte.
Preprečuje izpadanje las
Okrepi lase
Krepi nohte

VITAMIN D3

Kot pove njegov vzdevek "sončni vitamin" je to vitamin, ki ga dobimo iz izpostavljenosti soncu. Ohranja zdravo kožo, spodbuja rast celic in pomaga ustvarjati nove lasne mešičke. Njegovo pomanjkanje je povezano z izpadanjem las - Zakaj torej vampirji niso brez las? Zagotovo jemljejo Beautymins! :)
Preprečuje izpadanje las
Preprečuje plastenje nohtov
Okrepi lase

CINK

Cink je odgovor na skoraj vse naše težave. Izpadanje las? Cink. Šibki nohti? Cink. Akne in zamašene pore? Cink. Cink s svojimi antioksidativnimi in antibakterijskimi lastnostmi ne uravnava le rasti las, temveč pomaga tudi pri krepitvi nohtov in čiščenju kože.
Pomaga proti aknam
Spodbuja rast novih las
Krepi nohte

FOLNA KISLINA

Se sprašuješ, kako folna kislina pomaga pri rasti las in povečuje njihov volumen? To počne tako, da ohranja zdrave rdeče krvničke - s tem poskrbi za hranjenje lasnih mešičkov in jim omogoča, da zrastejo goste, zdrave, močne in sijoče lase, ki si jih želiš!
Spodbuja rast novih las
Okrepi lase
Spodbuja rast nohtov

Vitamin B12

Ta awesome vitamin pospešuje rast las, saj omogoča oskrbo lasnih pramenov s kisimom - odlična sestavina za spodbujanje naravne rasti zdravih las!

Vitamin E

Antioksidant, ki preprečuje oksidativni stres in pospešuje rast las.

Vitamin A

Vitamin A je pomemben vitamin, ki je potreben za rast vseh celic, vključno z lasmi, kožo in nohti. Prav tako ima pomembno vlogo pri vlaženju lasišča in ohranjanju zdravih las.

Vitamin B6

Ta vitamin sodeluje pri presnovi beljakovin za lase, kožo in nohte. Spodbuja rast in obnavljanje las.

Riboflavin - Vitamin B2

To je pomemben antioksidant, ki je potreben za proizvodnjo kolagena ter ohranjanje zdravih las, kože in nohtov.

Vitamin C

Močan antioksidant, ki ščiti lase pred oksidativnim stresom in je potreben tudi za proizvodnjo kolagena - beljakovine, ki je pomemben del strukture las. In to še ni vse - telesu pomaga absorbirati tudi železo, mineral, ki je potreben za rast las.
crossmenu